Агенция за недвижими имоти City View  работи за всички свои клиенти при засилени мерки за безопасност от разпространение на коронавирус.

В тази връзка и с оглед препоръките за ограничаване на социалните контакти Агенцията ни дава възможност  и за предлагане на всички услуги с абсолютно минимизиране на контакта между продавач – купувач и брокер.

Ако планирате продажбата на Вашето жилище Ви каним да се свържете с нас. Ако имате притеснение от среща с  нас в офиса ни или жилището Ви първоначалната ни консултацията може да бъде заменена от видео среща в едно от следните приложения/платформи по ваш избор:

icon-viber

Viber

icon-whatsapp

WhatsApp

icon-facebook-messenger

Messenger

icon-skype

Skype

icon-google-duo

Google Duo

Ако ние поемем посредничеството за продажба на Вашия апартамент и при Ваше изрично желание ще имаме възможност да ограничим огледите на място в жилището Ви чрез специални видео огледи. Те представляват детайлно заснемане на района и жилището във видео файл, който всеки потенциален купувач може да изгледа преди да заяви дали има интерес да закупи апартамента. Огледи на живо от потенциалния купувач могат да се направят при заявен сериозен интерес и при спазване на всички санитарно-хигиенни изисквания, осигурени от Агенцията, а именно:

icon-facemask

Носене на маска

icon-gloves

Носене на ръкавици

icon-shoe-covers

Носене на калцуни

Не забравяйте, че юристите на брокерска агенция за недвижими имоти City View ще съберат всички необходими документи за сделката без да се налага да обикаляте по различните институции (Столична община, Агенция по вписванията, НАП, Агенция по геодезия, картография и кадастър). Повече за всички наши услуги, можете да откриете тук.

Не се колебайте да се свържете с нас ако планирате продажба на апартамента си!