Агенция Sofia City View: Различният Брокер

„Sofia City View е бутикова брокерска агенция за недвижими имоти, която работи по съвременен модел. Нашите услуги са насочени към перфектното и индивидуално обслужване на всеки клиент. Независимо дали продавате или купувате имот, доверявайки ни се, Вие избирате професионализъм, лоялност и специално отношение. Sofia City View е единствената агенция за недвижими имоти в България, която предоставя гаранция за 100% удовлетвореност – ако не сте доволни от нашата работа, можете да се откажете от услугите ни преди сключването на предварителен договор без никакви неустойки.“

Любомир Алексиев
Управител

„Sofia City View е бутикова брокерска агенция за недвижими имоти, която работи по съвременен модел. Нашите услуги са насочени към перфектното и индивидуално обслужване на всеки клиент. Независимо дали продавате или купувате имот, доверявайки ни се, Вие избирате професионализъм, лоялност и специално отношение. Sofia City View е единствената агенция за недвижими имоти в България, която предоставя гаранция за 100% удовлетвореност – ако не сте доволни от нашата работа, можете да се откажете от услугите ни преди сключването на предварителен договор без никакви неустойки.“

Любомир Алексиев
Управител

В последните години брокерите на недвижими имоти са възприемани като задължителна услуга при всяка една продажба. За нас това не е така. Идеята на това да бъдете представлявани от брокер е да получите добавена стойност, а не да платите за нещо, от което нямате нужда.

Процесът по покупко-продажба на имот включва в себе си много работа – търговска, маркетингова, юридическа и не на последно място, представлява инвестиция във време. Ако Вие считате, че нямате необходимите знания и време е напълно естествено да потърсите специализирана агенция за недвижими имоти.

Защо да се доверите на нас?

Основната цел в нашата работа е да направим всичко възможно да бъдем максимално полезни и да отговорим на очакванията Ви. Няма сделки на всяка цена и комисионите не са самоцел за нас. На първо място сте Вие и Вашия интерес. Ако решите да ни се доверите можете да очаквате лоялност, експертиза и коректно отношение от нас.

Нашите три правила

Никога не работим за двоен комисион, защитаваме интереса само на нашия клиент, другата страна по сделката не ни заплаща нищо.

Агенция за недвижими имоти Sofia City View работи с фиксирана комисиона от 2.80% – по-ниска от общоприетата за пазара, въпреки разширените услуги, които включваме.

Можете да се откажете от услугите преди предварителен договор по всяко време и без неустойки.