Агенция Sofia City View: Различният Брокер

„Sofia City View е бутикова брокерска агенция за недвижими имоти, която работи по съвременен модел. Нашите услуги са насочени към перфектното и индивидуално обслужване на всеки клиент. Независимо дали продавате или купувате имот, доверявайки ни се, Вие избирате професионализъм, лоялност и специално отношение. Sofia City View е единствената агенция за недвижими имоти в България, която предоставя гаранция за 100% удовлетвореност – ако не сте доволни от нашата работа, можете да се откажете от услугите ни преди сключването на предварителен договор без никакви неустойки.“

Любомир Алексиев
Управител

„Sofia City View е бутикова брокерска агенция за недвижими имоти, която работи по съвременен модел. Нашите услуги са насочени към перфектното и индивидуално обслужване на всеки клиент. Независимо дали продавате или купувате имот, доверявайки ни се, Вие избирате професионализъм, лоялност и специално отношение. Sofia City View е единствената агенция за недвижими имоти в България, която предоставя гаранция за 100% удовлетвореност – ако не сте доволни от нашата работа, можете да се откажете от услугите ни преди сключването на предварителен договор без никакви неустойки.“

Любомир Алексиев
Управител

В последните години брокерите на недвижими имоти са възприемани като задължителна услуга при всяка една продажба. За нас това не е така. Идеята на това да бъдете представлявани от брокер е да получите добавена стойност, а не да платите за нещо, от което нямате нужда.

Процесът по покупко-продажба на имот включва в себе си много работа – търговска, маркетингова, юридическа и не на последно място, представлява инвестиция във време. Ако Вие считате, че нямате необходимите знания и време е напълно естествено да потърсите специалист.

Защо да се доверите на нас?

Основната цел в нашата работа е да направим всичко възможно да бъдем максимално полезни и да отговорим на очакванията Ви. Няма сделки на всяка цена и комисионите не са самоцел за нас. На първо място сте Вие и Вашия интерес. Ако решите да ни се доверите можете да очаквате лоялност, експертиза и коректно отношение от нас.

Нашите три правила

Никога не работим за двоен комисион, защитаваме интереса само на нашия клиент, другата страна по сделката не ни заплаща нищо.

Работим с фиксирана комисиона от 2.80% – по-ниска от общоприетата за пазара, въпреки разширените услуги, които включваме.

Можете да се откажете от услугите преди предварителен договор по всяко време и без неустойки.